fbpx

Kontakt

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Barn i utvikling AS holder til i nye lokaler på Stabekk i Bærum utenfor Oslo, og eies og drives av Catherine Anker-Sletholt

Alle barn er ulike, men alle har i utgangspunktet like forutsetninger for å få et innholdsrikt og godt liv. Vår misjon er å hjelpe ditt barn til å være den beste utgaven av seg selv.

Dersom du opplever at ditt barn ikke er i takt med seg selv, har utfordringer med motorikk, tale eller sosialisering, så kan mye av dette trenes til å oppleve færre symptomer og høyere livsglede. Vi tilbyr funksjonell nevrologisk behandling, hvor fokuset er å finne ut hvor godt du fungerer og hvor god balanse det er i nervesystemet ditt.

Du kan kontakte oss på skjemaet under.

Catherine er utdannet kiropraktor, med en videreutdanning innen funksjonell nevrologi

Hun er en av åtte, og den første kvinnen, som har gjennomført denne videreutdanningen i Norge. Til daglig jobber hun på Bekken og Barn i Bærum, hvor hun behandler barn, gravide, kvinner og menn. Catherine har en særlig interesse innen barns utvikling, atferd/lærevansker, og er lidenskapelig opptatt av å hjelpe barn til en best mulig start på livet.

Utdannelse

  • 5-årig utdannelse med en Master i kiropraktikk fra Macquarie University i Sydney, Australia, 2008.
  • 1 år turnustjeneste i Norge, 2009.
  • Videreutdanning i funksjonell nevrologi fra The Carrick Institute, USA, med bestått eksamen i regi av the American Chiropractic Neurology Board (ACNB), 2011. ACNB er godkjent av National Commission for Certifying Agencies (NCCA), som er det høyeste akkrediteringsorganet i USA. En kiropraktor med denne videreutdanningen kan behandle ubalanser/asymmetrier i nervesystemet uten bruk av medikamenter.

 

  • Gjennomført over 300 timer på kurs i Childhood Developmental Disorders, og jobber etter Dr. Robert Melillos Brain Balance Centers prinsipper. 
  • Sertifisert Interactive Metronome provider, 2012
  • Sertifisert Babymassasje Instruktør, 2013, fra the International Association of Infant Massage (IAIM) sin norske avdeling; Babymassasje i Norge (BIN)