fbpx

Kontakt

Barn i utvikling AS holder til i nye lokaler på Stabekk i Bærum utenfor Oslo, og eies og drives av Catherine Anker-Sletholt

Alle barn er ulike, men alle har i utgangspunktet like forutsetninger for å få et innholdsrikt og godt liv. Vår misjon er å hjelpe ditt barn til å være den beste utgaven av seg selv.

Dersom du opplever at ditt barn ikke er i takt med seg selv, har utfordringer med motorikk, tale eller sosialisering, så kan mye av dette trenes til å oppleve færre symptomer og høyere livsglede. Vi tilbyr funksjonell nevrologisk behandling, hvor fokuset er å finne ut hvor godt du fungerer og hvor god balanse det er i nervesystemet ditt.

Du kan kontakte oss på skjemaet under.

Om oss

Catherine Anker-Sletholt
B.Sc, M.Chiro, DACNB, FIBFN-CND

Catherine er utdannet nevrokiropraktor, med en videreutdanning innen Childhood Neurodevelopmental Disorders 

Hun er en av femten, og den første kvinnen, som har gjennomført denne videreutdanningen i Norge. Til daglig driver hun Barn i utvikling og Bambus familieklinikk (tidligere Bekken og Barn Bærum), hvor hun primært behandler barn, og gravide. Catherine har en særlig interesse innen barns utvikling, atferd/lærevansker, og er lidenskapelig opptatt av å hjelpe barn til en best mulig start på livet. Barns emosjonelle, psykiske og fysiske helse står sentralt.

Utdannelse

  • 5-årig utdannelse med en Master i kiropraktikk fra Macquarie University i Sydney, Australia, 2008.
  • 1 år turnustjeneste i Norge, 2009.
  • Utdannet nevrokiropraktor med en 3-årig videreutdanning i funksjonell nevrologi fra The Carrick Institute, USA, med bestått eksamen i regi av the American Chiropractic Neurology Board (ACNB), 2011. ACNB er godkjent av National Commission for Certifying Agencies (NCCA), som er det høyeste akkrediteringsorganet i USA. En kiropraktor med denne videreutdanningen kan behandle ubalanser/asymmetrier i nervesystemet uten bruk av medikamenter.

 

  • Fellow ved the International Board of Functional Neurology, i Childhood Developmental Disorders, fra The University of Health Sciences med graden FIBFN-CND (www.ibfn.org, www.iafnr.org)
  • Jobber etter anerkjente Dr. Robert Melillos Brain Balance Centers prinsipper. (www.brainbalancecenters.com, www.drrobertmelillo.com)
  • Sertifisert Interactive Metronome provider, 2012
  • Sertifisert Babymassasje Instruktør, 2013, fra the International Association of Infant Massage (IAIM) sin norske avdeling; Babymassasje i Norge (BIN)

Samarbeidspartnere

www.bambusfamilieklinikk.no

www.senterbl.no