fbpx

Foreldre til gutt 7 år

Vår sønn har siden han var liten vært veldig stiv i musklene sine og gått på tærne. Han har slitt med konsentrasjon og blitt fort stresset og utilpass. Han har ikke klart å henge med på fysiske aktiviteter og blitt fort umotivert. Vi har vært hos flere forskjellige leger og litt sendt til utredning for CP på sykehus. Vi har vært hos diverse fysioterapeuter og kiropraktorer uten å finne ut av hvorfor han var så stiv og foretrekker å gå på tærne.

Men så kom vi til Cathrine og hun utførte en IM test på han. Der lå det mye som kunne forklare hvorfor han hadde det slik. Vi startet treningen med en gang – og fortsatte 2 ganger i uken i tiden fremover. Vi trente med IM øvelser og styrkeøvelser – som vi også trente hjemme hver kveld. Dette gikk kjempefint og veldig raskt opplevde både gutten vår og vi en fremgang som motiverte oss til å jobbe videre. Nå er det gått ca 4 mnd og vi har opplevd en fantastisk bedring både i konsentrasjon og selvtillit. Koordinasjonene er blitt veldig mye bedre. Vi merker at han har blitt mer bevist på seg selv og omgivelsene. Han blir ikke fort stresset som før. Han tørr mer og opplever mestring både fysisk og psykisk. Han har rett og slett blitt en sterkere og bedre utgave av seg selv. Han er en glad og fornøyd 7 åring.

Vi er så uendelig takknemlig for at vi fant Cathrine og at hun hjalp gutten vår.
Vi kan anbefale Cathrine på det sterkeste og vi kommer til å fortsette å gå til henne jevnlig. Det hun tilbyr er et fantastisk tilbud som kan hjelpe så uendelig mange flere. Cathrine møter oss alltid med et varmt og trygt smil. Hun motiverer gutten vår gjennom alle øvelsene selv om det ikke alltid er det han har lyst til, hun gjør øvelsene sammen med han, roser og heier – også hjelper det også at de har Pokemon kort som premie i resepsjonen.

Tusen takk Cathrine!