fbpx

Han har det tydelig bedre

Vi ble anbefalt Cathrine av senter for bedre læring da vi har et barn som har/hadde utfordringer av ulik art. Etter å fylt ut et spørreskjema samt  hatt en grundig samtale i forkant hadde vi høye forventninger til første time.

Første time var dessverre ikke vårt barn spesielt samarbeidsvillig, men Cathrine beholdt roen og fikk vist oss 5 ulike øvelser vi skulle gjøre hjemme. Dette basert på at hun så at vårt barn blandt annet hadde resterende Moro refleks.

Vi fulgte opp på øvelser og så en tydelig bedring på det motoriske. Han ga mindre utrykk for at han var veldig sliten etter dagen og vi fikk også til øvelser som vi strevde med etter som dagene gikk Nå etter 5 behandlinger med da medfølgende øvelser hjemme i mellom har vi fått et helt annet barn. Han er mye mindre sint, han er mer tilstede, han oppfatter beskjeder og er generelt mere glad. Vi har også fått tilbakemeldinger fra barnehagen at han tydelig har det bedre. Det er en stor endring på samspillet med de andre barna og han mestrer hverdagen i mye større grad. Vi er evig takknemmelig for den kunnskapen Cathrine har og den jobben hun gjør med vårt barn.

Fra foreldre til gutt, 4 år